Romeins badhuis Eroroma

Burg. Legroweg 2
7864 TK Zwinderen (Drenthe)
Tel. 0524 - 29 16 16
E-mail: info@eroroma.nl

Menu

BDSM

Bent U geintresseerd of ervaren in de BDSM en wilt U er meer van weten en zien?

Wees welkom tijdens onze besloten meeting. Sinds september 2019 houden wij onze meeting in de club Eroroma. Voor een kleine impressie van de club kunt U kijken op : http://www.youtube.com/watch?v=wwBQI96eN-M (helaas is hier geen beeld te zien van de imposante tuin, het bubbelbad buiten en het spelmateriaal).

Tijdens deze avond kunt U kijken naar BDSM-gerelateerde spelen. Of U kunt uiteraard met Uw partner een eigen BDSM beleving maken.

Deze meeting wordt elke 4 weken georganiseerd en duurt van 19:00 tot 02:00 uur. De kosten voor deze meeting zijn 40 euro per persoon. (U kunt pinnen of contant betalen). Deze prijs is inclusief alle drankjes die U gebruikt (ook gedistilleerd) en het koud/warm buffet welke voor U klaar staat. (warm buffet van 20:00 tot 22:00 en koud buffet van 20:00 tot 01:00)

U kunt zichzelf en degenen die met U meegaan aanmelden tot de donderdag voor de meeting 20:00  uur. Doet U dit met de naam waaronder U zich wilt laten noemen wanneer U binnenkomt i.v.m. de aftekenlijst bij de deur. 

Aanmelden is verplicht en doet U via het mailadres : OSL-meeting@outlook.com

Uw aanmelding is vrijblijvend maar wij verwachten van U dat U zich afmeldt wanneer U toch niet kunt komen. Aangezien deze avond BDSM gerelateerd is kan het zijn dat wanneer U zich voor het eerst aanmeldt enkele vragen omtrent Uw interesse en motivatie hierover gesteld worden.

Mr John en zijn slavin Mathilde  organiseren vanaf 2007 met veel plezier deze goed bezochte  meeting. Uiteraard kunnen zij dit niet alleen en krijgen hierbij hulp van Dungeonmasters Domgro en Bertolli.  Zij lopen tijdens de meeting rond om vragen te beantwoorden en kijken toe voor de veiligheid van U en anderen. Ook zijn er gastdames die U met alle plezier rondleiden bij een eerste bezoek. Zij zullen U alle do’s en don’ts over de diverse speelruimtes kunnen vertellen zodat Uw eerste avond een succes wordt.  Ook is er alle ruimte voor vragen over de zeer diverse onderdelen binnen de BDSM beleving.

U kunt bij elk spel komen kijken en na afloop eventueel vragen stellen. Tijdens het toekijken graag absolute stilte betrachten i.v.m. concentratie van de spelende mensen. Deze concentratie kan ernstig verstoord worden wanneer er gepraat wordt. Dit is voor hen en U wanneer U zelf speelt uiteraard heel vervelend.

Er is geen vaste dresscode zoals leer , latex of lak. Wel zien wij graag zo veel mogelijk zwarte kleding. Naakt of travestie mag uiteraard ook. Echter zijn wij allergisch voor witte onderbroeken en sokken. 

Uiteraard hoeft U zich niet al in party kleding aan de deur te melden. U kunt zich omkleden in de kleed- en kluisjesruimte. Hier kunt U ook meteen Uw telefoon of ander digitaal materiaal in achterlaten, aangezien tijdens de meeting deze attributen niet toegestaan zijn. Dit als garantie van Uw privacy, maar ook voor die van de ander.

Mocht er een massage gewenst zijn hiervoor hebben wij een vaste huismasseur. De “Duivel” zelf die graag zijn massageskills aan de dames laat voelen. (U dient dit bij hemzelf vooraf te boeken). Zie daarvoor zijn mededeling op ons Fetlife-account: OurSecondLife.

Nog veel meer informatie kunt U vinden op onze Fetlife account OurSecondLife of anders info vragen op bovenstaand e-mailadres.

Wellicht tot ziens,

Mr. John & slavin Mathilde

 

Videoimpressie

Bekijk de videoimpressie

Eroroma Romeins badhuis: uniek in het noorden!

Eroroma Romeins badhuis: uniek in het noorden!