Romeins badhuis Eroroma

Burg. Legroweg 2
7864 TK Zwinderen (Drenthe)
Tel. 0524 - 29 16 16
E-mail: info@eroroma.nl

Menu

Over Eroroma

Welkom bij massagesalon & swingersclub EROROMA! In 2006 hebben wij onze deuren geopend. Al vanaf de eerste dag is dit initiatief een leidend succes en introductie we dagelijks tientallen dagen. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke ontspannende massage en we sluiten de massage af met een ontspannende massage.

EROROMA betekent letterlijk "Erotische Zigeuners", en we hebben getracht om aan deze term gestalte te geven in de ambiënce van de uitspanning. Het draait bij Eroroma om rust en ontspanning in een sfeervolle omgeving, maar waarin erotiek en genieten hoog in het vaandel staan.

Natuurlijk is iedereen (18 plus van harte welkom om een ​​afspraak met ze te maken). Uw bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar we gaan er van uit dat de keur aan dames die u ten dienst staan, uw zeker de moeite waard zullen maken. De massagekamers zijn ruim van opzet waarbij we extra aandacht besteden aan hygiëne. De kamers zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Eroroma is zeker een bezoekje waard en wij staan ​​Garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit, sfeer en genot. In Eroroma is voortdurend een expositie schilderijen van Artgallery Katerbarg .

Videoimpressie

Nieuw! Bekijk de videoimpressie

Eroroma Romeins badhuis: uniek in het noorden!

Eroroma Romeins badhuis: uniek in het noorden!