Romeins badhuis Eroroma

Burg. Legroweg 2
7864 TK Zwinderen (Drenthe)
Tel. 0524 - 29 16 16
E-mail: info@eroroma.nl

Menu

Over Eroroma

Welkom bij massagesalon & parenclub EROROMA! In 2006 hebben wij onze deuren geopend. Al vanaf de eerste dag is dit initiatief een doorslaggevend succes en verwelkomen we dagelijks tientallen bezoekers. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk ontspannende massage en we sluiten (desgewenst) de massage af met een hoogtepunt met de hand.

EROROMA betekent letterlijk "Erotische Zigeuners", en we hebben getracht om aan deze term gestalte te geven in de ambiënce van de uitspanning. Het draait bij Eroroma om rust en ontspanning in een sfeervolle omgeving, maar waarbij erotiek en genieten hoog in het vaandel staan.

Natuurlijk is iedereen (18 plus) van harte welkom om eens langs te komen, en als u de dames kent die bij ons de massages verzorgen kunt u ook vooraf per telefoon een afspraak met ze maken. Uw bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar we gaan er van uit dat de keur aan dames die u ten dienst staan, uw bezoek zeker de moeite waard zullen maken. De massagekamers zijn ruim van opzet waarbij we extra aandacht hebben besteed aan hygiëne. De kamers zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Eroroma is zeker een bezoekje waard en wij staan garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit, sfeer en genot. In Eroroma is voortdurend een expositie schilderijen van Artgallery Katerbarg.

Videoimpressie

Nieuw! Bekijk de videoimpressie

Eroroma Romeins badhuis: uniek in het noorden!

Eroroma Romeins badhuis: uniek in het noorden!